درخواست دبیرکل سازمان ملل درباره تصمیم اروپا علیه ایران تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود

ارائه قطعنامه جمعی از قانونگذاران آمریکا برای پیوستن مجدد به برجام

جمعی از قانونگذاران دموکرات آمریکا قطعنامه‌ای را برای پیوستن مجدد واشنگتن به توافق هسته‌ای ارائه کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 17
کد خبر: ۱۶۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  همزمان که تنش‌های آمریکا با ایران افزایش یافته است چند تن از اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، شامل باربارا لی، دیوید پرایس و جن شاکووسکی قطعنامه‌ای را ارائه کرده‌اند که از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا می خواهد مجدداً به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بپیوندد.

 

بنابر گزارش صفحه رسمی باربارا لی در پایگاه اینترنتی مجلس نمایندگان، این قطعنامه علاوه بر درخواست برای پیوستن به برجام از دولت ترامپ می‌خواهد تا هرچه فوری دست به اقداماتی برای کاهش تنش‌ها بزند و از دیپلماسی به عنوان ابزار رسیدگی به دیگر مسائل با ایران استفاده کند.

 

باربارا لی در این باره گفت: سیاست ترامپ درقبال ایران دلیل این بحران کنونی خود ساخته است. به عنوان کسی که در جلب حمایت کنگره از برجام نقشی کلیدی داشتم، بسیار نا امید کننده است که می‌بینم ما تنها به دلیل تصمیم فاجعه‌بار دولت برای خروج از توافق هسته‌ای با ایران در مه ۲۰۱۸ به شکل خطرناکی به درگیری نظامی با ایران نزدیک می‌شویم.

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد که آمریکا نیازمند تعامل دیپلماتیک جدی و ماندگار برای جلوگیری از وقوع جنگ است.

 

همچنین دیوید پرایس تصریح کرد: اگر به وضعیت کنونی نگاه کنیم می‌بینیم که تصمیم عجولانه رئیس جمهور ترامپ برای خروج از توافق هسته‌ای ما را به آوردن ایران پای میز مذاکره نزدیک‌تر نکرده است، بلکه موجب تقویت تندروها در ایران و بازگشت این کشور به فعالیت‌های هسته‌ای‌اش شده و اعتبار و رهبری ما را نیز تهدید کرده است.

 

این قانونگذار دموکرات افزود: قطعنامه ما این پیام قوی را به دولت می‌فرستد که "ما باید به برجام و تعامل دیپلماتیک موثر، صلح و امنیت بازگردیم، چراکه اعتبار آمریکا در خطر است. "

 

جن شاکووسکی نیز با تاکید بر اینکه برجام به اهداف خود دست یافته بود، گفت: این تنها دیدگاه من نیست، بلکه جامعه اطلاعاتی آمریکا، وزارت امورخارجه و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تائید می‌کنند که ایران به توافق پایبند بوده است اما تصمیم بی ملاحظه رئیس جمهور ترامپ برای خروج از برجام به تنش‌ها در سراسر دنیا دامن زده و به اعتبار و ابزار فشار آمریکا آسیب زده است.

 

وی ادامه داد: ما در میان متحدان‌مان منزوی شده‌ایم و باعث شدیم ایران به توافق عمل نکند و دیگران نیز از مذاکره با آمریکا برای حصول توافق منصرف شوند. اکنون زمان بازگشت به برجام و همکاری با متحدان و شرکا در این زمینه است.

 

بنابر این گزارش، این قطعنامه همچنین مورد حمایت جمعی دیگر از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا، از جمله جان یارموث، پیتر ولچف ارل بلومنائر، لیود داگت، گری کونولی، اندی لوین، مارک پوکان و دونالد پاین، دب هالند و غیره قرار گرفته است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر